Gæstebog
Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Carsten Ewald, d. 30-08-2013
Hej Marlene og Morten
Håber alt er vel for Jer.
Bare til orientering så er vi stadig over lykkelige for vores lille Rosie. Hun stortrives og er fræk som en slagterhund. Hun er tillidsfuld, kærlig og hengiven. Hun elsker alle mennesker (især børn) og hunde.

Kærlig hilsen
Benny og Carsten


E-mail:
Skrevet af Henrik Varling, d. 13-08-2013
Hej Klintskovs

Her er Harley hoppet i vantruget i Alsace


E-mail:
Skrevet af Mona, d. 20-06-2013
Tak for kigget ;-)


Hjemmeside: http://www.flimmerkassen.dk/tv-guide-hvilken-tv-guide-er-bedst/
Skrevet af Lilli Pedersen, d. 14-06-2013
Kære Malene og Morten.
Så blev jeg jo storesøster til lille Freja. Det er sørme barsk. Hun vil meget gerne være sammen med mig hele tide, men hun bider jo, spørg lige om hun har skarpe bisser.....jo det har hun fakkertalt. Jeg er helt bidt i stykker på halsen.
Men jeg skal lige dele en hemmelighed med jer....tadaaa, jeg er helt vild med hende. Især når hun endelig er faldet i søvn.
Vi skal jo meget ud og tisse, det siger de tobenede, så nu er jeg også holdt op med at grisse derinde, også når vi er alene hjemme, jeg har jo nok at gøre med at babysitte, det gider Gunløg og Frida jo ikke.
Mange kærlige hilsner fra mig...Dagmar


E-mail:
Skrevet af Lilli Pedersen, d. 09-03-2013
Jamen så blev jeg fejret fordi jeg blev 1 år. Min mor siger at jeg er en meget dygtig jagthund og hvis det er det der med at hente det de skyder, såååå jeps det er jeg god til.
Min mor siger også at jeg er en klovn til at være alene hjemme og hvis det er det der med at der kun er hunde tilbage, såååå jeps det kan jeg ikke lide. Så bliver jeg sur og prutter på gulvet og tisser. Bagefter ser jeg på om jeg måske skal skaffe os af med noget af det skrammel der står rundt omkring, det er der næsten altid. De har mange mærkelige ting som vi ikke kan bruge til noget, stole for eks. vi vil hellere have nogle flere kurve vi kan hygge os i. Men mor siger at jeg ikke er sød, når jeg gør sådan... men det er bare løgn, for jeg er sød.
Tillykke til de andre fra mit kuld.
Mange gange VOV fra Dagmar


E-mail:
Skrevet af Lilli Pedersen, d. 03-10-2012
Nu er Dagmar så klar til sin første jagtdag på søndag. Lydighed, flueben ved det. Apporteringstræning, flueben ved det. Skudtræning, flueben ved det. Vandarbejde med dummier, også flueben. Frit søg, flueben.
I søndags trænede vi frit søg med både dummier og vildt, det hele kom hjem og i går var det vildt på vand, hun nærmest gik på vandet for at få det hjem så hurtigt som muligt, sååååå søndag kom nu, vi er så klar.


E-mail:
Skrevet af Henrik Varling, d. 17-07-2012
Hej Malene & Morten

Tilykke med de små Jacks.
Vi kiker nok forbi om nogle uger,
og nej vi skal ikke have en med hjem ;-))))
Harley-farlig er på vej til årets store camping tur.
Vi skal nok til Frankrig de næste 2-3 uger.


E-mail:
Skrevet af Lilli Pedersen, d. 02-07-2012
Underligt at de to drenge ikke bliver solgt. Jeg er den lykkelige ejer af deres søster Dagmar, hun er meget nem at arbejde med og hun kan nu, i en alder af 4 mdr apportere fra hånd, markere og hente kastede dummier, sit, dæk, hinter og jeg vil sige at det har kostet ingen anstrengelse overhovedet. Hun er vild med at lære nye ting og har jeg været i tvivl om hun skulle være min veninde til efterårsjagterne, så er jeg det bestemt ikke mere. Hun kan fuldt de ting det er nødvendigt når vi når så langt, det er jeg ikke et sekund i tvivl om.
Tak kære Malene og Morten fordi jeg fik lov til at eje denne skønne hund og jeg håber så inderligt at der er to mere der får lært jer at kende og ville ønske sig de sidste to dejlige basser. Et lille vov fra trætte Dagmar


E-mail:
Skrevet af Klintskov's Toffy Soffy, d. 21-04-2012
Tillykke med vores 3 år fødselsdag igår. Min mor er lidt sen i optrækket. Jeg tror ikke jeg kan have det bedre her. Ude om dagen og finde mus (forstår ikke hvorfor min mor ikke vil have at jeg spiser dem - det er jo min fangst!) og så opdrage Sille en ruhåret hønsehund på 1 år. Lige nu hjælper jeg også min søster med 5 hvalpe som er ved at blive store. Og så sove i sengen med min mor om natten:-). Håber alle mine søskende havde en god. Mange hilsner Soffy alias Frk. Kortlunte:-)


E-mail:
Hjemmeside: www.maliway.dk
Skrevet af Harley og familie, d. 20-04-2012
Tillykke til alle fra mit kuld med de 3 år, jeg Harley(Boddy Holly) har det rigtig godt og glæder mig til sommer hvor vi er mere ude, for jeg er en rigtig ude hund, specielt kajakturene på fjorden, for så få Woddy og jeg nogle gode svømmeture.
Mange fødselsdagshilsner fra Harley Farlig
Skrevet af Pernille Lykke Hendriksen, d. 23-10-2011
Tusind tak for en dejlig rundvisning på jeres kennel, Malene. Et pragtfuldt sted med skønne, dejlige, glade hunde. En meget positiv oplevelse. Vi vil helt sikkert holde kontakt og håber på et forårs kuld hvor vi måske får vores 1'ste hund med hjem :-)


E-mail:
Skrevet af Casper, d. 28-09-2011
Jeg kom forbi jeres side. Kiggede i jeres fotoalbum, og der er godt nok mange flotte hunde.


Hjemmeside: http://www.tv-pakker.dk/historie.php
Skrevet af Henriette, d. 08-02-2011
SÅ fin en hjemmeside.
Glæder mig til billeder af det næste kuld :-)
Knus Henriette


E-mail:
Skrevet af Klintskov's Toffy Soffy, d. 19-12-2010
En julehilsen fra mig Frk. Kortlunte:-). Som I kan se på billedet holder jeg mig i god form. Se min brystkasse er den ikke flot med alle de muskler? smil. Jeg har det godt og nyder stadig respekt af alle mine søskende. De kan også prøve andet hihi. I ønskes alle en rigtig Glædelig Jul samt et Godt Nytår.
Mange hilsner
Soffy & co.


E-mail:
Hjemmeside: www.maliway.dk
Skrevet af Livia, d. 28-09-2010
jeg sag lige og kiggede en masse hunde sider igennem. og her faldt jeg over din og ladge et lille spor


E-mail:
Hjemmeside: www.dog-art.dk
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE