Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Klintskov's Toffy Soffy, d. 19-12-2010

En julehilsen fra mig Frk. Kortlunte:-). Som I kan se på billedet holder jeg mig i god form. Se min brystkasse er den ikke flot med alle de muskler? smil. Jeg har det godt og nyder stadig respekt af alle mine søskende. De kan også prøve andet hihi. I ønskes alle en rigtig Glædelig Jul samt et Godt Nytår.
Mange hilsner
Soffy & co.

Skrevet af Livia, d. 28-09-2010

jeg sag lige og kiggede en masse hunde sider igennem. og her faldt jeg over din og ladge et lille spor

Skrevet af Ditte Varling, d. 24-09-2010

Hejsa.
Jeg ser at der stadig er hvalpe til salg. Jeg har lige fået job som medhjælper på en dyreklinik, så hvis du laver en slags salgs annonce så vil jeg meget gerne sætte den op på vores velbesøgte opslagstavle i klinikken. Hvis du er interesseret så sender du bare annoncen over mail.
Mvh. Ditte Varling

Skrevet af Ditte Varling, d. 07-09-2010

Hej
Tak for sidst til store hestedag. Det var god træning for hundene med så mange mennesker men Harley prøvede dog i lang på at nå at hilse på ALLE sammen.
Sikke nogle dejlige billeder af hvalpene.
Jeg er i fuld gang med at overbevise familien om at vi skal op og se dem... Selvom de siger at der ikke er plads til 3 Jacks under et tag.
Jeg prøver ellers at argumentere for at det gik i sommerhuset (se billedet: Ronja, Woddys mor, Woddy og Harley) men de går vist ikke med til det. Men i hvert fald er det rigtig dejligt at der kommer nye billeder så man kan følge lidt med.
Hilsner fra Ditte, Woddy og Harley

Skrevet af Klintskov's Toffy Soffy alias Frk. Kortlunte, d. 25-04-2010

Hej Mor, Harley, Cille, Molly og Penny.
En forsinket men stor fødselsdag hilsen fra mig. Da jeg ikke kan skrive selv har jeg skubbet til min "nye" mor for at hun skulle sende denne besked. Nu håber jeg hun har skrevet det ordentligt:-). Jeg har det rigtig godt og jeg har meget at se til med at holde styr på en masse border collier og Tante Tut som er en ruhåret hønsehund. Respekt har jeg opnået. Jeg kan til hver en tid tage et kødben fra mine nye søskende hvis jeg synes jeg har brug for at gnaske lidt. Min mor siger at jeg opfylder alle Jack Russell Terrierens 10 bud. Og det er dejligt at vide hihi. Min far er lidt sjovere end min mor, for han tager mig med til noget de kalder gravtræning. Og det er jeg god til siger han, men jeg bliver nød til også at holde mig til mor for det er hende der deler mad ud og somme tider taber noget fra køkkenbordet ooo))). Min søster Zoya har lige lært mig hvordan man hopper op på spisebordet så man kan se ud af vinduet - det er sjovt!!! Jeg synes selv jeg har det rigtig godt og træner min familie hver dag!
Mange mange hilsner fra
Soffy i Dianalund

Skrevet af Fam. Varling, d. 20-04-2010

Et stort tillykke til mine fire kuldsøskende med 1 års dagen fra Harley(Boddy Holly),
Jeg bor i Hvidovre med mine fire mennesker og min hundebror Woddy,
den aldrene Jack Russel på 9 år, som tror han er Kongen bare fordi han kom først og er større end mig,
men jeg er absolut ham den hurtige og med den største selvtillid,
Jeg så at Anna lavede to hundelagkager til MIG i går, den ene skal jeg have i dag når hun kommer fra skole, den anden er til i morgen der kommer min bedste hundeven Luna, måske får Woddy også et stykke.
Mange fødselsdagshilsner fra Harley Farlig

Hjemmeside:

Skrevet af Gert Rasmussen, d. 22-01-2010

Hej Mille (mor). Jeg er faldet rigtigt godt til her i Solrød og hygger mig dagen lang. Hils hele familien. Kærlig hilsen Tarzan

Skrevet af Mogens Jensen, d. 10-01-2010

En hilen fra Penny som vi nyde livesammen med,

Skrevet af Torben Svensson, d. 23-06-2009

Hej...en lille hilsen fra Pumba og familie. Det går rigtig fint. Pumba faldt til hos os med det samme, og har knyttet sig helt til os. Han er en meget nysgerrig hund, og tilsyneladende nem at dressere, så det tegner rigtig fint.
Med venlig hilsen Torben

Skrevet af Henriette, d. 04-06-2009

Hej.
Jeg kunne måske være interesseret i jeres lille han. :) Hvad er pris osv.?

Skrevet af Karl Nielsen, d. 17-03-2009

Hej.
Kiggede lige indenfor på jeres side. Dejlige hunde og en god side. Tak for kigget.
Hilsen Karl.

Skrevet af Malindi Sørensen, d. 06-02-2009

hej med jer, en lille hilsen fra Wendy og Nala, som ligger og hygger på sofaen. :) og de glæder sig meget til hundetræningen på lørdag.

Skrevet af Hanne Krarup, d. 11-03-2008

Hej Malene!
Jeg glæder mig helt vildt til at komme og se de små pus om et par uger.

Hanne

Skrevet af Pernille, d. 26-09-2007

Hej Malene.... flot hjemmeside du har fået lavet og tillykke med de 2 små :o)

Knus Pernille

Vi sidder kun stille fordi der er godbidder i farvandet

Dette er min yndlingsplads.

Klø mig lige lidt mere

ihh, hvor er det dejligt at ligge i sofaen. tror du de opdager det?