Siggy, vores stamtæve.

Siggy er den 6. maj blevet indhentet af sin alder. Bortset fra noget gigt i ryggen, har hun stort set aldrig fejlet noget. Indtil for et par uger siden tog hun dagligt løbeture, hvor man ikke skulle ståe i vejen. For en uge siden var hun nede i et af de huller, de andre har gravet - man bliver vel adrig for gammel til at lede efter ræven. Den sidste uge gik Siggy desværre i stå, hun stoppede med at løbe og hun ville næsten ikke spise noget. Til sidst gik hun også fra vandet, og det kan en gammel krop ikke klare. Så den 6. maj som Siggy stille ind. Sheriffen er gået af - dronningen har forladt sin trone, på denne store royale kroningsdag - Gammelnok blev gammel nok, nemlig 18 år og 2 mdr.


Siggy er stamtæven i vores opdræt og hendes gener er i alle vores JRT herhjemme, og pt. ligger der 4 af Siggys tip-tip-tip-oldebørn i hvalpekassen hos Ditte.


Vi har været heldige at have haft Siggy i så mange år. 

Siggy er en Jack Russell Terrier, der er født den 9. marts 2005. Hun har været priviligeret og er vokset op med både sin mor My (DKK reg.nr.003) og sin far Vaks (Raundals "F", reg.nr.3885). Desuden er hun ofte i kontakt med sin kuldbror Conrad, som hun leger rigtig godt med.

Siggy er født i en hestestald og er vant til andre hunde, til heste, katte, mus og rotter, og hvad der ellers er her på gården. Hun kan godt lide at svømme i vores sø, især hvis der er blishøns, hun kan jage. Ellers jager hun mus og rotter, hvilket hun er rigtig god til

Siggy er fremstillet den 5. maj 2006, og godkendt til stambogsførring i Dansk Kennel Klub. Hun har DKK-registringsnummer 07895/2006.

Siggy er blevet parret med Prop (Wulfhouse Upbeat), og hun nedkom den 29. febuar 2008 med 4 tæver og 2 hanner.

Da det er Siggys 2. kuld, ved hun jo, hvad det handler om. Hun klarer det fint, selvom der er 3 gange som mange hvalpe som sidst 🤩

Siggy med 7 store hvalpe i maven...

De 6 hvalpe, som overlevede fødslen den 29. februar 2008.

Siggy's historie: